Jednoduchý recept

Přírodní kedlubny

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Přírodní kedlubny 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10608
Kategorie: Zelenina

Ingredience

7 g Cukr krupice
600 g Kedlubna
30 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 104 kcal
Kilojoule 434kJ
3% Sacharidy 11 g
8% Tuky 6 g
15% Sodík 294 mg
2% Bílkoviny 1 g

Přírodní kedlubny postup přípravy receptu:

1

Oloupané kedlubny nakrájíme na kostičky, ovaříme je krátce v osolené vodě a necháme okapat.

2

Připravené kedlubny vložíme na rozehřáté máslo, přisolíme, mírně osladíme a podlijeme trochou vývaru z kedluben. Dusíme doměkka.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Přírodní kedlubny
Chtěla jsem dát 4 hvězdičky a cvakla jsem na pět :-). Spíš bych totiž nepředvářela, ale jen dusila, chuť bude intenzívnější. Dochutit se dá taky na sladkokyselo, tj, cukr a ocet v přiměřeném množství a už zmíněná sůl.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept