Jednoduchý recept

Fazolky dušené s kečupem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10612

Ingredience

500 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 78 kcal
Kilojoule 324kJ
3% Sacharidy 11 g
5% Tuky 4 g
10% Sodík 201 mg
4% Bílkoviny 2 g

Fazolky dušené s kečupem postup přípravy receptu:

1

Omyté a očištěné fazolky nakrájíme na proužky a v osolené vodě je uvaříme doměkka. Ocedíme a necháme okapat.

2

V pánvi rozehřejeme olej, přidáme fazolky, sůl, pepř a kečup. Za stálého míchání je chvíli podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept