Jednoduchý recept

Hrušky pečené se smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10614

Ingredience

4 polévková lžíce Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
4 ks Hrušky
10 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 172 kcal
Kilojoule 720kJ
9% Sacharidy 34 g
6% Tuky 5 g
0% Sodík 0 mg
1% Bílkoviny 1 g

Hrušky pečené se smetanou postup přípravy receptu:

1

Hrušky oloupeme, nakrájíme na osminy a vykrojíme jádřince.

2

V zapékací míse rozehřejeme máslo, položíme na ně vrstvu hrušek podlijeme 3 lžícemi vody a posypeme cukrem a vanilkovým cukrem. Dusíme 5-10 minut, až hrušky změknou.

3

Měkké hrušky přelijeme smetanou a krátce zapečeme v mírně vyhřáté troubě. Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept