Jednoduchý recept

Hovězí maso ve smetanové omáčce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10638

Ingredience

400 g Hovězí ve vlastní šťávě
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kostka Polévkové kostky Vitana
1 polévková lžíce Sardelová pasta
2 dl Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 078kJ
1% Sacharidy 5 g
25% Tuky 19 g
54% Sodík 1 g
38% Bílkoviny 21 g

Hovězí maso ve smetanové omáčce postup přípravy receptu:

1

Maso i s tukem dáme do kastrolu, přidáme sardelovou pastu, okurku nakrájenou na kostičky, kostku bujónu a přivedeme k varu.

2

Smetanu rozkvedláme s moukou, nalijeme na masovou směs a za stálého míchání povaříme.

3

Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept