Zdravý recept

Hovězí maso v kečupové směsi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10639

Ingredience

2 ks Cibule
400 g Hovězí ve vlastní šťávě
6 polévková lžíce Kečup
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 217 kcal
Kilojoule 907kJ
3% Sacharidy 12 g
16% Tuky 12 g
0% Sodík 2 mg
36% Bílkoviny 20 g

Hovězí maso v kečupové směsi postup přípravy receptu:

1

Z masové konzervy oddělíme tuk a zpěníme na něm česnek nakrájený na plátky. Přimícháme kečup a osmažíme.

2

Do omáčky přidáme maso i se šťávou a dobře prohřejeme. Nakonec přidáme cibuli nakrájenou na kostičky. Za stálého míchání podusíme asi 1 minutu.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept