Jednoduchý recept

Mandlový pudink

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 10650

Ingredience

60 g Cukr moučkový
2 ks Cukr vanilka
100 g Mandle mleté
6 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 171kJ
8% Sacharidy 27 g
19% Tuky 14 g
5% Sodík 103 mg
21% Bílkoviny 12 g

Mandlový pudink postup přípravy receptu:

1

Z bílků ušleháme pevný sníh. Přidáme moučkový a vanilkový cukr a znovu vyšleháme. Nakonec zlehka přimícháme umleté mandle.

2

Hmotu vložíme do vymazané a strouhankou vysypané pudinkové formy, uzavřeme a uvaříme ve vařící vodě.

3

Uvařený pudink opatrně vyklopíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept