Jednoduchý recept

Vepřové maso zapečené v zelí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10690

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Paprika mletá sladká
100 g Salám Turistický trvanlivý
1 špetka Sůl
400 g Vepřové ve vlastní šťávě
500 g Zelí kysané
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 454 kcal
Kilojoule 1 901kJ
3% Sacharidy 10 g
51% Tuky 38 g
3% Sodík 70 mg
38% Bílkoviny 22 g

Vepřové maso zapečené v zelí postup přípravy receptu:

1

Maso vyjmeme z konzervy, sádlo oddělíme a zpěníme na něm jemně nakrájenou cibuli. Přimícháme mletou papriku a zpěníme ji.

2

Na papriku vložíme maso nakrájené na kousky, česnek utřený se solí a překrájené kysané zelí.

3

Na dno vymaštěného pekáčku rozložíme polovinu připraveného zelí, poklademe je kolečky salámu a přikryjeme zbylým zelím. Pečeme v troubě asi 20 minut.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept