Jednoduchý recept

Sýrové jehly smažené v těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1072

Ingredience

250 ml Mléko polotučné
250 g Mouka pšeničná hladká T 650
300 g Salám jemný
750 g Sýr Eidam cihla 40%
10 g Sůl
300 g Tuk
120 g Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 718 kcal
Kilojoule 3 004kJ
6% Sacharidy 22 g
75% Tuky 57 g
36% Sodík 726 mg
52% Bílkoviny 29 g

Sýrové jehly smažené v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Sýr a salám oloupeme a nakrájíme na kousky široké půl centimetru. Střídavě napichujeme na špejli.

2

Vejce rozšleháme v mléce, přisypeme prosátou mouku, přisolíme a připravíme hustší těstíčko.

3

Hotové špízy v těstíčku smáčíme a v horkém tuku je smažíme do zlatavé barvy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept