Vařený květák s máslem a strouhankou

25 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
21 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Květák opláchneme a v mírně osolené vodě uvaříme téměř doměkka.
  • 2
    Při podávání květák vyjmeme z vody a na talíři jej posypeme prosátou, na másle osmaženou strouhankou.
  • 3
    Nakonec každou porci přelijeme rozpuštěným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 20. 10. 2015
Vařený květák s máslem a strouhankou
Vařený květák s máslem a strouhankou je dietnější variantou pokrmu. Je lehký a vyvážený a i když obsahuje máslo, můžete si na něm pochutnat bez větších výčitek svědomí.