Jednoduchý recept

Šunka smažená s ementálem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 10767

Ingredience

5 cl Mléko polotučné
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
100 g Strouhanka
200 g Sýr Ementál (Primátor)
1 ks Vejce slepičí
250 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 655 kcal
Kilojoule 2 739kJ
7% Sacharidy 25 g
64% Tuky 48 g
10% Sodík 191 mg
54% Bílkoviny 31 g

Šunka smažená s ementálem postup přípravy receptu:

1

Čtyři plátky šunky poklademe plátky ementálu, potom znovu plátky šunky a pevně přitiskneme. Na dvou místech upevníme jehlami na závitky.

2

Připravenou šunku obalíme v mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem a ve strouhance. Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept