Rychlý salámový guláš s Nivou

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 100gramůKečup
    • 400gramůSalám jemný
    • 2lžíceOlej stolní
    • 120gramůSýr Niva (Rokfór)
    • 1špetkaSůl
    • 1špetkaChilli koření mleté
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
461 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
30 g
Sacharidy
13 g
Cukr
154 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný salám nakrájíme na hranolky a opečeme na oleji.
  • 2
    Přidáme špetku chilli koření, sůl, kečup a krátce podusíme.
  • 3
    Na talíři posypeme každou porci nastrouhanou Nivou.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.