Recept

Vepřové maso po orientálsku

  • Tunis
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10782

Ingredience

2 ks Chilli paprička
5 polévková lžíce Olej stolní
40 g Solamyl
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
400 g Vepřová kýta
1 dl Víno bílé
2 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 390 kcal
Kilojoule 1 634kJ
3% Sacharidy 10 g
35% Tuky 26 g
9% Sodík 171 mg
41% Bílkoviny 23 g

Vepřové maso po orientálsku postup přípravy receptu:

1

Omytou kýtu nakrájíme přes vlákno na hranolky, promneme ve směsi rozšlehaných vajec, Solamylu a soli. Necháme chvíli odležet.

2

Maso vložíme na rozehřátý olej a za stálého míchání je zprudka opečeme dozlatova.

3

Potom přilijeme víno, přidáme nakrájené chilli papričky, utřený česnek, koření a krátce prohřejeme.

4

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept