Jednoduchý recept

Studená rybízová polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 12 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 10789

Ingredience

90 g Cukr krupice
400 g Rybíz červený
2 kávová lžička Solamyl
6 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 145 kcal
Kilojoule 605kJ
10% Sacharidy 37 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 7 mg
2% Bílkoviny 1 g

Studená rybízová polévka postup přípravy receptu:

1

Solamyl rozmícháme v troše studené vody, vlijeme do zbylé vody a přimícháme cukr. Přivedeme k varu a za stálého míchání povaříme asi 2 minuty.

2

Rozvar odstavíme z ohně, vmícháme očištěný rybíz a dobře vychladíme.

3

Podáváme s piškoty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept