Jednoduchý recept

Hovězí vývar se žloutkem

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Hovězí vývar se žloutkem 5 1
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 108

Ingredience

10 g Petržel - nať
13,3 g Polévkové koření
200 g Vaječný žloutek slepičí
2 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 147 kcal
Kilojoule 615kJ
1% Sacharidy 3 g
15% Tuky 11 g
35% Sodík 710 mg
19% Bílkoviny 11 g

Hovězí vývar se žloutkem postup přípravy receptu:

1

Vývar z hovězích kostí před použitím dochutíme polévkovým kořením a převaříme.

2

Žloutek pečlivě oddělíme od bílku a vkládáme do vařícího vývaru spolu s omytou a jemně nakrájenou petrželovou natí nebo pažitkou při podávání.

Poznámka

Žloutky z vajec: (10ks)

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Hovězí vývar se žloutkem
Hovězí vývar dělám především kvůli synovi. Polévky má rád všeobecně a tak se je snažím vždy nějakým způsobem změnit a to i kvůli manželovi. Do polévky jsem vaječný žloutek dala ale jen manželovi - pomlaskával si blink. Jen bych možná víc ocenila, kdyby zde byl uveřejněný celý recept na hovězí vývar, proto dávám jen tři hvězdičky.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept