Krém z pečených jablek

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
17 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka upečeme na plechu v troubě a prolisujeme je přes síto. Přidáme bílek, 60g cukru a vše vymícháme.
  • 2
    Vychlazenou smetanu ušleháme a zamícháme do ní 40g moučkového cukru.
  • 3
    Polovinu šlehačky zamícháme do jablkového krému.
  • 4
    Hotový krém dáme do skleněné mísy a ozdobíme zbylou šlehačkou a ořechy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.