Jednoduchý recept

Jemný sucharový pudink

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10860

Ingredience

100 g Cukr krupice
0,5 l Mléko plnotučné
30 g Máslo čerstvé
150 g Suchar dietní
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 734 kcal
Kilojoule 3 069kJ
27% Sacharidy 98 g
40% Tuky 30 g
51% Sodík 1 g
36% Bílkoviny 20 g

Jemný sucharový pudink postup přípravy receptu:

1

Suchary jemně rozdrtíme nebo umeleme. Zalijeme je mlékem a uvaříme na kaši.

2

Do kaše vmícháme žloutky, cukr a máslo. Nakonec přidáme pevný sníh ušlehaný z bílků.

3

Těsto nalijeme do vymazané a vysypané pudinkové formy a uzavřeme. Vaříme ve vodní lázni asi 30-45 minut.

4

Uvařený pudink vyklopíme a podáváme s ovocnou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept