Recept

Dušené hovězí maso - holandské

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10862

Ingredience

1 ks Bobkový list
10 g Cibule
120 g Hovězí maso zadní
250 ml Hovězí vývar základní
1 špetka Muškátový oříšek
10 g Olej stolní
4 ks Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 686 kcal
Kilojoule 2 870kJ
30% Sacharidy 107 g
27% Tuky 21 g
51% Sodík 1 g
87% Bílkoviny 49 g

Dušené hovězí maso - holandské postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme.

2

Maso dáme na zpěněnou cibulku a opečeme. Přidáme koření, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Z hotové šťávy vyjmeme celé koření.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept