Recept

Polévka zelná bulharská

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10874

Ingredience

20 g Cibule
100 g Jogurt bílý
1 hrst Kopr čerstvý
5 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
60 g Vepřové maso libové
140 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 214 kcal
Kilojoule 895kJ
3% Sacharidy 10 g
19% Tuky 14 g
23% Sodík 468 mg
22% Bílkoviny 12 g

Polévka zelná bulharská postup přípravy receptu:

1

Omyté, nakrájené maso a zelí zalijeme vodou, osolíme a vaříme do poloměkka.

2

Potom přidáme rozředěnou jíšku připravenou z másla, mouky a jemně nakrájené cibule, mletou papriku a dovaříme doměkka.

3

Polévku zahustíme jogurtem rozmíchaným s vejcem a opepříme. Nakonec přidáme nasekaný kopr.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept