Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10880

Ingredience

40 g Hovězí maso vařené
1 kávová lžička Kmín celý
5 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Olej stolní
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná
100 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 112 kcal
Kilojoule 468kJ
2% Sacharidy 6 g
10% Tuky 7 g
21% Sodík 412 mg
11% Bílkoviny 6 g

Letní zelná polévka postup přípravy receptu:

1

Omyté hlávkové zelí nakrájíme nadrobno a spolu s kmínem uvaříme v osolené vodě. Zahustíme světlou jíškou připravenou z másla a mouky a povaříme.

2

Do polévky přilijeme vývar a přidáme na kousky nakrájené vařené maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept