Recept

Vepřový plátek ve vaječném těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10896

Ingredience

2 polévková lžíce Mléko polotučné
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 722kJ
3% Sacharidy 12 g
39% Tuky 29 g
8% Sodík 158 mg
42% Bílkoviny 24 g

Vepřový plátek ve vaječném těstíčku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme na másle.

2

Z mléka, mouky a vejce připravíme těstíčko a přidáme do něj nasekanou petrželku.

3

Těstíčko nalijeme na vymazanou pánev, vložíme plátky masa a necháme zapéci.

4

Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

5

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept