Recept

Vepřové maso se zelím a smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10897

Ingredience

20 g Cibule
1 špetka Kmín celý
30 g Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
4 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
200 g Vepřová plec
200 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 822kJ
2% Sacharidy 7 g
49% Tuky 37 g
10% Sodík 203 mg
33% Bílkoviny 19 g

Vepřové maso se zelím a smetanou postup přípravy receptu:

1

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme kmín, špetku papriky a omyté, na kostky nakrájené maso. Osolíme, podlijeme vývarem a dusíme.

2

Omyté zelí nakrájíme na proužky a dusíme na oleji. Během dušení přilijeme kyselou smetanu.

3

Udušené zelí smícháme s masem a ještě chvíli podusíme.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept