Recept

Vepřové maso nadívané

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10899

Ingredience

125 ml Mléko polotučné
1 špetka Muškátový oříšek
30 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
10 g Strouhanka
1 ks Vejce slepičí
200 g Vepřové maso libové
250 ml Vývar z hovězích kostí
3 ks Žampiony čerstvé
20 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 599 kcal
Kilojoule 2 506kJ
7% Sacharidy 26 g
53% Tuky 40 g
27% Sodík 532 mg
73% Bílkoviny 41 g

Vepřové maso nadívané postup přípravy receptu:

1

Žemli nakrájíme na kostičky a zvlhčíme ji mlékem. Přidáme vejce, máslo, nasekanou petrželku, muškátový oříšek, na másle podušené žampiony a trochu strouhanky. Vše dobře promícháme.

2

Připravenou směsí naplníme omyté vepřové maso, osolíme a pokmínujeme.

3

Maso vložíme na pekáček s máslem a upečeme v troubě. Během pečení podléváme vývarem.

4

Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept