Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 10909

Ingredience

200 g Filé z aljašské tresky
40 g Kapary sterilované
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
100 g Okurky nakládané
10 g Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
40 g Salát hlávkový
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 177 kcal
Kilojoule 742kJ
1% Sacharidy 3 g
12% Tuky 9 g
68% Sodík 1 g
40% Bílkoviny 22 g

Turecký salát postup přípravy receptu:

1

Filé udusíme a necháme vychladnout.

2

Potom maso nakrájíme na malé kousky, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, na nudličky nakrájený hlávkový salát, kapary a natvrdo uvařené, nakrájené vejce.

3

Vše zakapeme olejem a zalijeme marinádou z oleje, octa, pepře a soli. Salát ozdobíme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept