Recept

Dušená kedlubna s pórkem a fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10910

Ingredience

100 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
100 g Kedlubna
10 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Pórek
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 90 kcal
Kilojoule 376kJ
3% Sacharidy 12 g
6% Tuky 4 g
18% Sodík 367 mg
3% Bílkoviny 2 g

Dušená kedlubna s pórkem a fazolkami postup přípravy receptu:

1

Oloupanou kedlubnu a očištěný pórek nakrájíme na kousky a smícháme se scezenými fazolkami. Vše osolíme a dusíme na másle doměkka.

2

Do hotového pokrmu přidáme nasekanou petrželovou nať.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept