Recept

Vanilkový suchar s anýzem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 10917

Ingredience

5 g Anýz mletý
140 g Cukr moučkový
1 ks Cukr vanilka
0,5 ks Kypřicí prášek do pečiva
160 g Mouka pšeničná hrubá
5 ks Vaječný bílek slepičí
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 151 kcal
Kilojoule 630kJ
8% Sacharidy 29 g
3% Tuky 2 g
2% Sodík 37 mg
9% Bílkoviny 5 g

Vanilkový suchar s anýzem postup přípravy receptu:

1

Žloutky umícháme s moučkovým a vanilkovým cukrem.

2

Z bílků ušleháme pevný sníh a přimícháme ho ke žloutkové pěně spolu s moukou, práškem do pečiva a anýzem.

3

Připravené těsto nalijeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy a zvolna upečeme ve středně vyhřáté troubě.

4

Po vychladnutí chlebíček nakrájíme na tenké plátky, urovnáme je na plech a usušíme v mírně teplé troubě.

5

Suchary obalíme ve vanilkovém cukru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept