Vanilkový suchar s anýzem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
151 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
470 mg
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žloutky umícháme s moučkovým a vanilkovým cukrem.
  • 2
    Z bílků ušleháme pevný sníh a přimícháme ho ke žloutkové pěně spolu s moukou, práškem do pečiva a anýzem.
  • 3
    Připravené těsto nalijeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy a zvolna upečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 4
    Po vychladnutí chlebíček nakrájíme na tenké plátky, urovnáme je na plech a usušíme v mírně teplé troubě.
  • 5
    Suchary obalíme ve vanilkovém cukru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.