Broskve plněné krémem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Broskve plněné krémem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 10962 |
Kategorie: | Ovocné dezerty |
Ingredience
2 ks | Broskve |
80 g | Cukr krupice |
120 g | Kompot jahodový |
2 polévková lžíce | Mléko plnotučné |
120 g | Žervé |
Nutriční hodnoty jedné porce
21% Kalorie 420 kcal
Kilojoule 1 756kJ
21% Sacharidy 74 g
17% Tuky 13 g
0% Sodík 3 mg
12% Bílkoviny 6 g
Uhlovodany | 74g |
---|---|
Cholesterol | 0,7mg |
Draslík | 394,4mg |
Vláknina | 7g |
Vitamín A | 602,4mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 30,9mg |
Vitamín E | 1,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 41,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Broskve, Cukr krupice, Kompot jahodový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mléko plnotučné, Žervé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Broskve plněné krémem postup přípravy receptu:
1 | Omyté a oloupané broskve rozpůlíme. |
2 | Žervé rozmícháme s mlékem a cukrem na jemný krém a přidáme prolisované jahody. |
3 | Připraveným krémem naplníme půlky broskví a ozdobíme kousky jahod. |