Broskve plněné krémem

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2kusyBroskve
    • 2lžíceMléko plnotučné
    • 80gramůCukr krupice
    • 120gramůKompot jahodový
    • 120gramůŽervé
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
13 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
4 g
Cukr
67 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a oloupané broskve rozpůlíme.
  • 2
    Žervé rozmícháme s mlékem a cukrem na jemný krém a přidáme prolisované jahody.
  • 3
    Připraveným krémem naplníme půlky broskví a ozdobíme kousky jahod.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.