Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 10984

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Citronová kůra
500 g Hovězí roštěnka níz. peč.
1 polévková lžíce Kapary sterilované
1 kávová lžička Petržel - nať
1 polévková lžíce Sardelová pasta
50 g Slanina vepřová
2 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
2 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 393 kcal
Kilojoule 1 643kJ
1% Sacharidy 3 g
37% Tuky 28 g
21% Sodík 412 mg
53% Bílkoviny 30 g

Plněné roštěnky postup přípravy receptu:

1

Z omytého masa nakrájíme 5 plátků.

2

Jeden plátek dvakrát umemele, přidáme sardelovou pastu, vejce, petrželku, nasekané kapary, citronovou kůru a kyselou smetanu. Umícháme hladkou náplň.

3

Roštěnky naklepeme, osolíme, na každou položíme část náplně a rozetřeme ji. Plátky sbalíme a sepneme.

4

Jemně nakrájenou slaninu vyškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a závitky po obou stranách opečeme. Potom je dusíme mírně podlité doměkka.

5

Šťávu zahustíme moukou smíchanou s kouskem másla, přilijeme víno a povaříme.

6

Podáváme s opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept