Jednoduchý recept

Gratinovaná čekanka na toastu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 10995

Ingredience

8 plátek Chléb toastový
1 špetka Estragon
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 ks Rajčata
100 g Slanina vepřová
200 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
2 ks Čekanka

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 548 kcal
Kilojoule 2 292kJ
13% Sacharidy 47 g
37% Tuky 28 g
38% Sodík 757 mg
50% Bílkoviny 28 g

Gratinovaná čekanka na toastu postup přípravy receptu:

1

Na pánvi osmažíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme omyté listy čekanky, osolíme, opepříme a okořeníme tymiánem a estragonem. Vše krátce opečeme a necháme vychladit.

2

Směs rozdělíme na plátky opečeného toastového chleba a posypeme nastrouhaným sýrem. Dozlatova zapečeme a hotové toasty ozdobíme petrželkou a plátkem rajčete.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept