Jednoduchý recept

Vaječná omeleta s klobásou

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Vaječná omeleta s klobásou 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 1100

Ingredience

150 g Cibule
500 g Klobása Dunajská
20 g Sůl
150 g Tuk
800 g Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 481 kcal
Kilojoule 2 013kJ
1% Sacharidy 2 g
58% Tuky 43 g
46% Sodík 910 mg
37% Bílkoviny 21 g

Vaječná omeleta s klobásou postup přípravy receptu:

1

Na rozpuštěném tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme oloupanou a na tenké plátky nakrájenou klobásu a krátce podusíme.

2

Rozmíchaná, mírně osolená vejce vlijeme do pánvičky s rozpuštěným tukem a necháme trochu zapéci.

3

Do středu omelety navršíme podušenou klobásu s cibulí, omeletu zabalíme a krátce zapečeme v troubě.

4

Ihned podáváme.

Komentáře a hodnocení

 
světluška
Vaječná omeleta s klobásou
Byla to dobrota. Příště zkusím navíc zapéct se sýrem. Hotové raz dva a na mnoho způsobů smile

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept