Recept

Cantalská sýrová polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11005

Ingredience

8 krajíc Chléb celozrnný pšeničný
4 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
300 g Sýr Ementál (Primátor)
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 433 kcal
Kilojoule 1 812kJ
4% Sacharidy 13 g
43% Tuky 33 g
4% Sodík 73 mg
40% Bílkoviny 23 g

Cantalská sýrová polévka postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme na másle spolu s nasekaným česnekem. Osolíme, zalijeme vodou a necháme přejít varem.

2

Do zapékací mísy položíme vrstvu slabších krajíčků chleba, které posypeme nastrouhaným sýrem. Pokračujeme, až je mísa plná.

3

Nakonec chleba a sýr zalijeme polévkou a dáme do rozpálené trouby zapéci.

4

Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept