Jednoduchý recept

Kavarma po mlynářsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11013

Ingredience

30 g Chilli paprička
210 g Cibule
230 g Játra telecí
1 špetka Koření Čubrica
25 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
100 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
5 ks Vejce slepičí
250 g Vepřová plec
260 g Žampiony - sterilované

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 532 kcal
Kilojoule 2 225kJ
3% Sacharidy 11 g
56% Tuky 42 g
21% Sodík 426 mg
47% Bílkoviny 27 g

Kavarma po mlynářsku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso a játra nakrájíme na kostky, cibuli na plátky.

2

V pekáči rozpálíme tuk, vložíme maso, zprudka opečeme, přidáme cibuli a orestujeme. Maso osolíme, okořeníme, přidáme protlak, na plátky nakrájené žampiony i s nálevem, nasekané chilli papričky a čubrici. Dusíme v troubě pod pokličkou za občasného míchání.

3

Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme připravenou směs, rozklepneme na ni celá vejce a dáme zapéci.

4

Hotový pokrm ozdobíme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept