Jednoduchý recept

Gratinovaná rajčata po neapolsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11033

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
8 ks Rajčata
3 polévková lžíce Strouhanka
3 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 234 kcal
Kilojoule 979kJ
3% Sacharidy 11 g
26% Tuky 19 g
13% Sodík 259 mg
10% Bílkoviny 6 g

Gratinovaná rajčata po neapolsku postup přípravy receptu:

1

Omytá rajčata nakrájíme na silnější plátky a naskládáme je do máslem vymazané zapékací mísy. Poklademe je nasekaným česnekem, osolíme, opepříme a posypeme směsí strouhanky, nastrouhaného parmezánu, nasekané bazalky a petrželky.

2

Vše pokapeme rozpuštěným máslem a zapečeme v troubě pod grilem dozlatova.

Poznámka

Podáváme k masu, rybám nebo drůbeži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept