Jednoduchý recept

Gratinované uzenářské žebírko

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11040

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Cibule
1 kávová lžička Koření grilovací
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Párky jemné
80 g Sýr Eidam cihla 30%
1 špetka Sůl
600 g Vepřové kotlety
50 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 633 kcal
Kilojoule 2 649kJ
1% Sacharidy 4 g
61% Tuky 46 g
18% Sodík 356 mg
87% Bílkoviny 49 g

Gratinované uzenářské žebírko postup přípravy receptu:

1

Omyté kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Zprudka je opečeme na oleji.

2

Do výpeku dáme kolečka cibule, nudličky slaniny a šunky a vše orestujeme. Směs rozdělíme na opečené kotlety, posypeme nastrouhaným sýrem a nasekanou petrželkou. Na každou porci položíme párek. Zapečeme pod rozpáleným grilem v troubě.

Poznámka

Podáváme s opečenými bramborami a zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept