Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11054

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 špetka Cukr krupice
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Ocet vinný
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 302 kcal
Kilojoule 1 262kJ
5% Sacharidy 17 g
30% Tuky 23 g
28% Sodík 553 mg
9% Bílkoviny 5 g

Celerová remuláda postup přípravy receptu:

1

Celer oloupeme a nakrájíme na tenké nudličky - nestrouháme.

2

Přidáme hořčici, olej, ocet, sůl, pepř a špetku cukru. Vše dobře promícháme.

3

Do remulády můžeme podle chuti přidat trochu majonézy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept