Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11057

Ingredience

1 ks Kuře
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Olej stolní
30 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
50 g Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
0,3 l Víno bílé
0,3 l Vývar drůbeží
2 stroužek Česnek
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,142 kcal
Kilojoule 4 778kJ
4% Sacharidy 13 g
94% Tuky 71 g
35% Sodík 694 mg
148% Bílkoviny 83 g

Kuře Marianne postup přípravy receptu:

1

Omyté kuře nakrájíme na kousky a opečeme na oleji ze všech stran dozlatova. Osolíme, opepříme a přidáme nasekanou petrželku, pažitku a česnek. Vše zaprášíme moukou a v kastrole natřásáme, aby se šťáva s moukou promíchala. Nakonec přilijeme bílé víno a necháme zvolna dusit pod pokličkou asi 1 hodinu.

2

Potom přidáme nakrájené žampiony, rajčatový protlak, vývar a dusíme ještě 30 minut.

3

Podáváme s bagetou nebo s opečenou bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept