Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11059

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 polévková lžíce Citronová šťáva
600 g Kapr obecný
2 polévková lžíce Kečup
20 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 395 kcal
Kilojoule 1 654kJ
2% Sacharidy 6 g
36% Tuky 27 g
17% Sodík 344 mg
54% Bílkoviny 31 g

Rybí ražniči postup přípravy receptu:

1

Omytého kapra částečně vykostíme, osušíme a nakrájíme na kousky. Opepříme je, potřeme olejem a necháme chvíli odležet.

2

Slaninu nakrájíme na kostičky, rajčata na čtvrtky a napícháme je střídavě s kousky ryby na kovové tyče. Opékáme nad vyšší vrstvou žhavého popela asi 8 minut. Při opékání potíráme ražniči máslem, ke konci pečení kečupem. Solíme hotové.

3

Podáváme s opečenými bramborami nebo s chlebem.

Poznámka

Můžeme použít i jinou rybu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept