Míchaný houbový salát

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
22 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné hříbky nakrájíme na plátky, zakapeme citronovou šťávou a osolíme. Podusíme je v malém množství vody.
  • 2
    Vychladlé hříbky přendáme do misky a promícháme s plátky natvrdo uvařených vajec, špekáčků a rajčat.
  • 3
    Salát promícháme a zalijeme zálivkou z oleje, octa, soli a pepře.
  • 4
    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.