Jednoduchý recept

Lišky na másle

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11085

Ingredience

500 g Lišky čerstvé
100 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 252 kcal
Kilojoule 1 052kJ
4% Sacharidy 13 g
28% Tuky 21 g
10% Sodík 209 mg
8% Bílkoviny 5 g

Lišky na másle postup přípravy receptu:

1

Lišky omyjeme v octové vodě (1 lžíce na 1l vody) a smažíme je na másle 10 minut.

2

Potom přidáme nakrájenou šalotku, česnek, petrželku, ocet, sůl a pepř a v pevně uzavřené nádobě dusíme asi 45 minut.

Poznámka

Podáváme jako přílohu k telecí pečeni.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept