Jednoduchý recept

Ryzce na slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 11086

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Ryzce čerstvé
100 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 250 kcal
Kilojoule 1 045kJ
1% Sacharidy 5 g
30% Tuky 23 g
27% Sodík 535 mg
11% Bílkoviny 6 g

Ryzce na slanině postup přípravy receptu:

1

Mladší ryzce očistíme a nakrájíme na větší kousky. Spolu s nakrájenou cibulí je pečeme na slanině.

2

Hotový pokrm osolíme a opepříme. Pepř zlepší kořennou chuť ryzců.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept