Jednoduchý recept

Telecí paprika

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 1110

Ingredience

1 ks Cibule
1 l Hovězí vývar základní
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 603kJ
3% Sacharidy 10 g
28% Tuky 21 g
45% Sodík 896 mg
65% Bílkoviny 37 g

Telecí paprika postup přípravy receptu:

1

Telecí maso omyjeme a nakrájíme na kousky.

2

Osmažíme na másle dosklovata nakrájenou cibuli, přidáme další kus másla, zpěníme ho a přidáme ihned papriku.

3

Pak přidáme maso, osolíme, zalijeme vývarem a necháme dusit asi hodinu a půl.

4

Připravíme si na másle světlou jíšku a po udušení ji zaděláme k masu tak, aby nám omáčka zůstala hustší, nesmí být řídká. Maso v ní necháme chvíli povařit.

5

Potom maso vyndáme a omáčku přecedíme přes jemné sítko.

Poznámka

Použijeme hovězí vývar nebo vývar z bílých kostí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept