Recept

Pečená štika s majonézou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11119

Ingredience

150 g Majonéza
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Petržel - nať
250 g Salát vlašský
1 špetka Sůl
10 ks Ředkvička
500 g Štika obecná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 576 kcal
Kilojoule 2 410kJ
3% Sacharidy 10 g
71% Tuky 53 g
13% Sodík 265 mg
32% Bílkoviny 18 g

Pečená štika s majonézou postup přípravy receptu:

1

Omytou štiku naporcujeme, osolíme, opaprikujeme a obalíme v mouce.

2

Na rozpáleném másle na pánvi prudce opečeme připravené porce dorůžova.

3

Pečenou rybu upravíme na mísu, proložíme petrželkou a ozdobíme vlašským salátem a ředkvičkami.

4

Zvlášť v omáčníku podáváme opepřenou majonézu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept