Jednoduchý recept

Pěna z tuňáka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11121

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice plnotučná
1 špetka Pepř černý mletý
2 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
120 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 903 kcal
Kilojoule 3 777kJ
2% Sacharidy 8 g
104% Tuky 78 g
15% Sodík 293 mg
71% Bílkoviny 40 g

Pěna z tuňáka postup přípravy receptu:

1

Maso z tuňáka rozmačkáme vidličkou, přidáme hořčici, pepř, sůl a vše třeme asi 5 minut.

2

Potom po částech přimícháme ušlehanou smetanu a necháme v chladu ztuhnout.

3

Pěnu plníme do trubiček nebo šátečků z lístkového těsta nebo do vydlabaných půlek rajčat a paprik.

4

Tuňákovou pěnu můžeme připravit také v mixéru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept