Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11135

Ingredience

300 g Chřest bílý
600 g Filé z aljašské tresky
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
300 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 552 kcal
Kilojoule 2 311kJ
20% Sacharidy 72 g
18% Tuky 14 g
11% Sodík 211 mg
61% Bílkoviny 35 g

Filé Princes postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé vaříme na mírném ohni v osolené vodě asi 10 minut.

2

Propláchnutou rýži lehce osmahneme na 40g másla, zalijeme ji vodou a dusíme v troubě pod pokličkou doměkka.

3

Chřest oloupeme, nakrájíme na menší kousky a uvaříme v osolené vodě.

4

Ze zbylého másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vodou z chřestu a rozvaříme na hustší omáčku.

5

Na mísu upravíme měkkou rýži, na ni položíme porce filé, chřest a vše přelijeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept