Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11143

Ingredience

1 kg Grundle
1 špetka Kmín celý
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
150 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
0,3 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 207 kcal
Kilojoule 865kJ
0% Sacharidy 2 g
29% Tuky 22 g
9% Sodík 185 mg
3% Bílkoviny 2 g

Grundle na kmíně postup přípravy receptu:

1

Omyté ryby osolíme, obalíme v mouce a rychle opečeme po jedné straně. Obrátíme je, pokmínujeme a opečeme po druhé straně.

2

Opečené rybky zalijeme vývarem a dusíme doměkka.

3

Podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept