Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 11145

Ingredience

1 kg Candát obecný
1 ks Citrony
170 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
250 ml Víno bílé
0,3 l Vývar z hovězích kostí
3 ks Šalotka
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 663kJ
5% Sacharidy 19 g
34% Tuky 26 g
10% Sodík 198 mg
35% Bílkoviny 20 g

Candát na žampionech postup přípravy receptu:

1

Candáta naporcujeme, stáhneme z kůže, vykostíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme asi 1 hodinu odležet.

2

Na másle osmažíme jemně nasekanou petrželku, nakrájené žampiony, šalotku a kůži z candáta. Přidáme porce ryby, zalijeme vínem a dusíme pod pokličkou na mírném ohni po obou stranách asi 15 minut. Scedíme, přidáme vývar, kousek másla a citronovou šťávu.

3

Podáváme s vařenými bramborami nebo s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept