Recept

Filé na víně s burskými oříšky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 11154

Ingredience

20 g Cibule
1 ks Citrony
1 kg Filé z aljašské tresky
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
1 dl Olej stolní
100 g Ořechy burské pražené
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Sůl
0,1 l Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 339kJ
2% Sacharidy 8 g
22% Tuky 17 g
6% Sodík 112 mg
62% Bílkoviny 35 g

Filé na víně s burskými oříšky postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osolíme a obalíme v mouce. Pečeme na oleji spolu s burskými oříšky, nakrájenou paprikou a cibulí.

2

Před koncem pečení vše zalijeme vínem, na každou porci položíme plátek citronu a ještě podusíme.

3

Před podáváním přidáme do šťávy kousek másla.

4

Podáváme s opékanými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept