Filé na víně s burskými oříšky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
440 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
30 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
245 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé osolíme a obalíme v mouce. Pečeme na oleji spolu s burskými oříšky, nakrájenou paprikou a cibulí.
  • 2
    Před koncem pečení vše zalijeme vínem, na každou porci položíme plátek citronu a ještě podusíme.
  • 3
    Před podáváním přidáme do šťávy kousek másla.
  • 4
    Podáváme s opékanými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.