Losos Muratův

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
30 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z lososa omyjeme, osolíme, obalíme v mouce a upečeme na másle.
  • 2
    Rybu vyjmeme, v másle z pečení opečeme na kolečka nakrájená rajčata. Zakapeme citronovou šťávou.
  • 3
    Nakonec přidáme očištěné, na plátky pokrájené houby a podusíme.
  • 4
    Připravenou omáčkou přelijeme porce lososa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 31. 8. 2015
Losos Muratův
Losos je vynikající rybou, která vám jistě bude chutnat. My jsme mu na chuť přišli až nyní, protože jsem se ho nikdy neodvažovala koupit, ale udělala jsem dobře, stejně jako vy, pokud si tento recept vyzkoušíte. Je rychlý a snadný. Místo čerstvých hub jsem dala žampiony. To na chuti lososa nic nezměnilo a právě naopak si myslím, že byl báječný.