Jednoduchý recept

Pstruh v papilotě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11165

Ingredience

80 g Máslo čerstvé
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 361kJ
0% Sacharidy 0 g
22% Tuky 17 g
15% Sodík 298 mg
74% Bílkoviny 42 g

Pstruh v papilotě postup přípravy receptu:

1

Pstruhy očistíme a osolíme. Každého zvlášť zabalíme do pomaštěného papíru.

2

Zabalené ryby vložíme na máslem vymaštěný plech a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 30 minut.

3

Podáváme i s papírem. Zvlášť na talíři podáváme vhodnou přílohu - opečené brambory, zeleninové saláty nebo osmažený chléb.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept