Houby s tuňákem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
5 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
8 g
Cukr
44 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme sójovou omáčku, ocet, sherry, cukr, cibuli, polovinu dávky petrželky a pepř. Přivedeme k varu a nalijeme na očištěné kloboučky hub. Marinujeme asi 4 hodiny a během marinování občas promícháme.
  • 2
    Potom houby scedíme a ponecháme si asi 7 lžic marinády.
  • 3
    Maso z tuňáka rozebereme na kousky a smícháme se zbylou petrželkou a marinádou.
  • 4
    Vzniklou směsí naplníme kloboučky hub a každý ozdobíme dílkem mandarinky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.