Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11215

Ingredience

1 polévková lžíce Cibule
70 g Cukr krupice
24 ks Hříbky čerstvé
150 g Kompot mandarinkový
3 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
5 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
5 polévková lžíce Petržel - nať
5 polévková lžíce Sherry brandy
200 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 485 kcal
Kilojoule 2 029kJ
22% Sacharidy 79 g
7% Tuky 5 g
5% Sodík 101 mg
81% Bílkoviny 46 g

Houby s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Smícháme sójovou omáčku, ocet, sherry, cukr, cibuli, polovinu dávky petrželky a pepř. Přivedeme k varu a nalijeme na očištěné kloboučky hub. Marinujeme asi 4 hodiny a během marinování občas promícháme.

2

Potom houby scedíme a ponecháme si asi 7 lžic marinády.

3

Maso z tuňáka rozebereme na kousky a smícháme se zbylou petrželkou a marinádou.

4

Vzniklou směsí naplníme kloboučky hub a každý ozdobíme dílkem mandarinky.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz