Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11218

Ingredience

500 g Brambory vařené
250 ml Mléko polotučné
20 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 189 kcal
Kilojoule 789kJ
8% Sacharidy 28 g
7% Tuky 5 g
19% Sodík 383 mg
13% Bílkoviny 7 g

Bramborové bochánky postup přípravy receptu:

1

Uvařené, osolené brambory prolisujeme a spaříme horkým mlékem. Vypracujeme tuhou kaši.

2

Do prochladlé kaše vmícháme žloutek, naplníme ji do sáčku s trubičkou a na sádlem vymazaný plech stříkáme malé bochánky. Potřeme je vejcem a upečeme ve středně vyhřáté troubě.

Poznámka

Podáváme jako přílohu k rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept